Eenvoudige tapas recepten

Eenvoudige tapas recepten om zelf te maken zijn niet moeilijk te vinden.

Tapas zijn tegenwoordig zo populair dat je op internet heel veel recepten kunt vinden en bovendien zijn er ook talloze kookboeken met eenvoudige tapas recepten. Op deze website kan je er een hele hoop erg boeiende terugvinden.

Wat dacht je van een uitgebreid zomers hapjes buffet met tapas in de achtertuin? Een aantal verschillende eenvoudige tapas recepten, een lekker glas sherry of wijn en een Spaans muziekje op de achtergrond.

Haal die gezellige zomerse sfeer uit Spanje terug en geniet van uitgebreid loungen met vrienden of familie.

Eenvoudige tapas recepten

Suggesties voor eenvoudige tapas recepten

Met een paar overheerlijke en toch simpele hapjes heeft u in een handomdraai een aantrekkelijk tapas buffet neergezet waar het water u van in de mond loopt. Wat dacht je bijvoorbeeld van lekkere gemarineerde olijven, wat garnalen in knoflook, paprika’s gevuld met tonijn, een eenvoudige tortilla de patata en champignons in knoflooksaus?

Wat pan con tomate (tomatenbrood) erbij en genieten maar! Je ziet dus dat eenvoudige tapas recepten prima zijn voor een uitgebreide tafel en helemaal niet moeilijk om klaar te maken. Je kunt er ook nog wat toast of brood bijzetten, ansjovisrolletjes maken met een gevulde olijf en gemarineerde mosselen.

Kortom, zo kan iedereen precies kiezen wat hij of zij lekker vindt.